Concert pascal
MOPAN Suceava

Lili Sandu, mărturisiri dureroase din copilărie în legătură cu tatăl său. Din nefericire, legătura dintre Lili Sandu și tatăl său nu a fost una prea solidă, o situație care îi provoacă acum regrete, mai ales că bărbatul a plecat dintre noi acum câțiva ani, notează click.ro. Cu toate acestea, a rămas cu lucruri frumoase de la părinții săi.

Lili Sandu a vorbit despre relația cu părinții săi pentru viva.ro și a mărturisit că părinții au învățat-o să fie ambițioasă și să lupte pentru lucrurile în care crede și care sunt importante pentru ea.

„Tatăl meu m-a iubit, iar eu l-am iubit pe el. Însă aveam un mod diferit de a înțelege sentimentul de iubire. Eu îl percepeam cu afecțiune și cuvinte frumoase. În schimb, el își exprima iubirea prin autoritate. Unii părinți au tendința de a fi duri cu propriii copii pentru a-i pregăti pentru viitor și pentru oamenii cu intenții nu tocmai pure, pe care îi vor întâlni mai târziu, în viață. Nu am avut o relație grozavă cu tata și o bună bucată de timp mi-a părut rău că nu am avut ocazia să discutăm despre asta, să clarificăm lucrurile între noi.”, a spus Lili Sandu pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lili-sandu-marturisiri-dureroase-din-copilarie-2346580.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava