MOPAN Suceava

Asociaţia Kontrast – E Suceava, în parteneriat cu Televiziunea Intermedia Suceava şi jurnalista Adriana Dascalu Bulină, Asociaţia SEVA Suceava, condusă de Angela Zarojanu şi Asociaţia Multicare Suceava, președinte Nicoleta Daneliuc, organizează, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, a treia ediţie a acţiunii intitulate simbolic “ Este şi ziua noastră ! ”.
Evenimentul va avea loc în data de 09 iunie 2015, începând cu ora 17:00, la spaţiul de joacă “ Arlechino ” din municipiul Suceava. Beneficiarii acţiunii sunt 25 copii cu Sindrom Down, 10 băieți şi 15 fete, cu vârste cuprinse între 1 şi 17 ani, din municipiul Suceava şi împrejurimi, precum şi părinţii acestora.
“Au dorit să ne fie alături şi în acest an în organizarea evenimentului: Liliana și Mugur Vântur, directori independenţi ORIFLAME, elevii clasei a XI-a C împreună cu diriginta Dana Marcu, de la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, Daniela Rangu de la Aqua Carpatica, Paula Pălănceanu de la Florăria ”Casa cu flori”, Elisabeta Manoliu – executor judecătoresc, Clownul Bobo, Auchan Suceava şi Alexandra Bujor de la SC Cozonac Bujor SRL Suceava”, am aflat de la preşedintele Asociaţiei Kontrast- E Suceava, Brînduşa Sorina Bialy. Invitatul special al acestei ediţii este poetul Sebastian Remus Crăciun, de la Cîmpulung Moldovenesc.
“Ziua Internaţională a Copilului este un minunat prilej pentru: a sărbători copilăria, inocenţa, a oferi bucurie copiilor, a îndemna familia şi comunitatea să-şi îndrepte şi mai mult atenţia spre problematica copiilor aflaţi în nevoi speciale, a ne reaminti că este bine să fim mai toleranţi, mai buni, mai iertători, de a ne iubi aproapele. Ne propunem ca aceşti copilaşi să fie cu zîmbetul pe faţă, să se joace, să aibă parte de cadouri şi surprize, să se simtă ocrotiti şi să fie fericiţi.
Copilăria este cadoul pe care ni-l dă viaţa. Să ne bucurăm împreună! La mulţi ani tuturor copiilor!”, a declarat Brînduşa Sorina Bialy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava