• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate ”EUROACTIV” Suceava, împreună cu colectivul de cadre didactice coordonați de prof. Sergiu Andrei Asăvoaie – directorul Școlii gimnaziale ”Mihai Halunga” din Hânțești, în colaborare cu Palatul Copiilor din Suceava u organizat împreună Acțiunea ”Iepurașii EUROACTIV la copiii de la Centrele din Dolhasca și Gura Humorului”.

Acțiunea s-a desfășurat în data de 5 aprilie 2018, la Centrul de Plasament ”Sf. Gheorghe” al Fundației ”Mila Creștină” din Dolhasca și la casele de tip familial pentru copiii cu dizabilități intelectuale și handicap grav ”Lotus”, ”Iris”, ”Iasmina” și ”Orhideea” din cadrul Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului.

Acțiunea a fost sprijinită de Padrino Suceava, S.C. ROCAST NORD S.R.L. – domnul Bogdan Păstrăv, S.C. ALKA România – domnul Ciprian Harja, S.C. S & O GROUP – domnul Constantin Chiru, Hotel Imperium – doamna Jeni Mandachi, S.C. Clevit S.R.L. – domnul Dan Cușnir, domnul Iulian Rudnic de la Petrom Suceava, Tesano S.R.L. – domnul Costel Fodor, și Familia Lenuța, Alexandru și Sorin Tanase din Plopeni.

Acțiunea a fost coordonată de doamna prof. Loredana Mihaela Ceică de la Inspectoratul Școlar Suceava, alături de voluntarii ONG-ului EUROACTIV: prof. Mihai Greciuc – președinte ”EUROACTIV” Suceava, Alexandru-Florinel Tanase, Cerasela Iacobăț, Vlad Iriciuc, Rania Kutkut și Damian Vega.

Copiii din centre au primit cadouri și produse de curățenie, oferite cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale.

Foto: Mihaela Oprisan

Acțiunea ”Iepurașii EUROACTIV la copiii de la Centrele din Dolhasca și Gura Humorului”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava