Comunicat:

S-a încheiat încă o acțiune intitulată ”Daruri pentru toți copiii” din 22 decembrie 2017.

A fost o acțiune care ne-a marcat pe toți, voluntari și profesori implicit deoarece anul acesta beneficiarii au fost și copiii cu dizabilități din Servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului.

Dacă unii nu au, noi avem! Haideți să ne mulțumim cu ceea ce ne dă în fiecare zi Dumnezeu!

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, Asociaţia ”Alecs Group” Suceava şi Fundația Filantropică Medical Creștină ”CHRISTIANA”, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Suceava, împreună cu colectivul de cadre didactice alături de elevii unităților școlare ”Miron Costin” din Suceava și ”Mihai Halunga” din Hânțești, au organizat Acțiunea caritabilă ”Daruri pentru toți copiii”.

Aceasta s-a desfășurat în ziua de 22.12.2017 la 3 unități de asistență socială: Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni și Gura Humorului și la Centrul de Plasament de tip familial ”Sf. Gheorghe” din Dolhasca.

În deschiderea acțiunilor, elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Halunga” din Hântești coordonați de prof. Mihai Greciuc, au încântat sufletele copiilor cu o scenetă de teatru religioasă ”Trebuie că-i o minune” închinat nașterii Domnului Isus Hristos, apoi elevii Școlii ”Miron Costin” coordonați de învățătoarea Ana Ștefură au oferit un scurt moment de colinde și dans.

Darurile de la Moş Crăciun au fost oferite din partea sponsorilor: Alka Trading Bucureşti, S.C. Rocast Nord Suceava, Fundaţia Filantropică Creștin Medical „Christiana”, S.C. Simba Invest S.R.L. din Bacău, S.C. Trust Orizont Suceava, S.C. Killer din Horodnic de Jos, S.C. Clevit S.R.L. doamnele Lucia Croitoru și Liliana Popovici care au sprijinit cu dulciuri pentru toți participanții, cu produse de igienă și de întreținere a centrelor de copii, – rechizite școlare în valoare de peste 1200 lei oferite de elevii și cadrele de la școala ”Miron Costin” Suceava;- produse de igienă, de dezinfecție oferite de Fundația Filantropică Creștin Medical „Christiana” și, de la doamnele Lucia Croitoru și Liliana Popovici care au sprijinit cu dulciuri pentru toți participanții, cu produse de igienă și de întreținere a centrelor de copii.

Nu în ultimul rând mulțumim lui Moș Crăciun – în persoana domnului Ioan Leonte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava