Concert pascal
MOPAN Suceava

Dem Rădulescu a fost nu doar o figură iconică pe ecran, ci și în viața privată. Paula Rădulescu, prima soție a actorului, a fost femeia care i-a cucerit inima și alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 22 de ani. Povestea lor de dragoste a început într-un mod simplu, într-o seară de plimbare pe bulevardul din Râmnicu Vâlcea, notează click.ro.

Bibanul, așa cum era poreclit, s-a iubit cu Paula, care avea să-i devină soție marelui actor. Fosta parteneră a actorului a vorbit despre relația lor după mulți ani de la despărțire. Paula se consideră o norocoasă, pentru că „nu se atingea nimeni de ea” în timpul căsniciei cu Bibanul. „Pe vremea aceea, la Râmnicu Vâlcea, seara se ieşea la plimbare pe bulevard. Şi gaşca din care făceam parte bătea bulevardul, ne întâlneam pe sub castani. Se pare că obiceiul acesta era de pe vremea când Dem Rădulescu era de vârsta mea, el fiind mai mare decât mine cu nouă ani. Într-o seară, m-a ochit în timp ce era cu un prieten de-ai lui căruia i-a zis <<Cine e fata aia? Aş vrea să o cunosc şi eu>>. Iar prietenul lui îi spune <<Stai că mă duc să o scuz>>. Aşa se făcea atunci, adică să se scuze că vrea să mă cunoască Bibanu’. Iar eu i-am zis că nu vreau să îl cunosc. Ştiam cine este pentru că era deja vedetă, nu aveam cum să nu fi auzit, mai ales că era tot din Vâlcea. Până la urmă m-a convins prietenul lui să îl cunosc. Am făcut cunoştinţă în acea seară, iar după trei luni ne-am căsătorit”, a povestit Paula Rădulescu, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/actorul-care-si-a-cunoscut-sotia-la-o-plimbare-pe-2355307.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava