Concert pascal
MOPAN Suceava

Se spune că la Hollywood imposibilul devine posibil, sau că aici este locul tuturor posibilităților, însă unii s-ar putea să fi înțeles greșit acest lucru. Se pare că unele vedete de peste ocean au uitat că sunt mereu în centrul atenției, astfel că, și-au pătat imaginea fără să își dea seama, notează click.ro.

Dependența de substanțe interzise, comportamentul violent sau rivalitatea între actori sunt doar câteva dintre motivele pentru care unele celebrități de la Hollywood au fost concediate din serialele în care jucau. Actrița Jessica Biel se numără printre cei care au comis greșeli de proporții și care, prin urmare, a fost dată afară din serialul „7th Heaven”.

Jessica Biel este o actriță americană care și-a câștigat popularitatea odată cu serialul „7th Heaven”. Deși avea un contract semnat cu producătorii, vedeta nu a ținut cont de unele aspecte, așa că a făcut  câteva greșeli care nu i-au putut fi sub nicio formă iertate. Ba mai mult, actrița a fost concediată din serialul menționat.

Se pare că Jessica Biel a decis, inițial, să își tundă părul și să îl vopsească blond, lucru care i-a adus doar un avertisment și a reușit să scape cu câteva scuze. Totuși, lucrurile s-au complicat prin anul 2000, când aceasta a apărut aproape dezbrăcată pe coverta revistei Gear. După această greșeală, producătorii au concediat-o fără să mai stea pe gânduri, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/actrita-celebra-care-a-fost-concediata-dupa-ce-s-a-2356722.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava