Concert pascal
MOPAN Suceava

În lumea muzicii, puține voci au reușit să atingă inimile a milioane de oameni așa cum a făcut-o Céline Dion. Cu o carieră impresionantă și o prezență scenică inegalabilă, Céline a devenit un simbol al muzicii de calitate. Însă, dincolo de lumina reflectoarelor, artista se confruntă acum cu una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale. În 2020 a avut ultimul său turneu, după ce a primit un diagnostic crunt. Acum, la 56 de ani însă, mai are un vis de atins, notează click.ro.

În urmă cu câțiva ani, Céline Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică rară care afectează mobilitatea și flexibilitatea corpului. „Este greu, muncesc foarte mult și mâine va fi și mai greu. Mâine este o altă zi. Dar există un lucru care nu se va opri niciodată, și acela este voința. Este pasiunea. Este visul. Este determinarea. Nu am învins boala, pentru că este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca cu ajutorul cercetării științifice, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea.”, a spus artista, conform sursei citate.

La vârsta de 56 de ani, Céline Dion nu și-a pierdut speranța și visurile. Una dintre cele mai arzătoare dorințe ale sale este să revadă Turnul Eiffel, simbolul Parisului și al Franței, o țară care i-a oferit multe momente memorabile în cariera sa.

„Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!”, a declarat artista.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/dorinta-arzatoare-pe-care-o-are-celine-dion-dupa-2356735.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava