Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Bendeac ar fi putut fi la casa lui în prezent dacă soarta nu ar fi avut alte planuri. Puțini își amintesc de faptul că îndrăgitul actor a fost logodit la un moment dat cu o celebră actriță de la noi care, mai că i-a pus capac, notează click.ro. Vorbim despre Andreea Vasile, una dintre cele mai apreciate actrițe care a jucat roluri memorabile în seriale precum „Spy Master” sau „Umbre”.

Andreea Vasile a devenit celebră după ce în 2003 a participat la show-ul „Big Brother”, difuzat la Prima TV. Mulți au spus atunci de ea că este o „fată de bani gata”, însă cu timpul artista a demonstrat că este un om muncitor, mai ales că a reușit prin talent și dedicare, să își construiască o carieră impresionantă în lumea actoriei. În urmă cu ceva vreme chiar Mihai Bendeac o lăuda pe artistă pe blogul său pentru toată determinarea de care a dat dovadă.

Deși este destul de discretă când vine vorba despre viața personală, în urmă cu câteva luni, actrița ne spunea cum se simte în rolul de mamă.

„Cel de mamă este foarte frumos. Cred că este cel mai frumos de până acum! Dar nu e niciodată foarte ușor. Și cel de soție este foarte simpatic!”, a spus Andreea Vasile pentru Click.

Cât despre relația cu Bendeac, cert este că au avut o relație serioasă timp de câțiva ani care a dus la logodnă. Din păcate însă, cei doi artiști au ales să meargă pe drumuri separate. Chiar și așa, Mihai Bendeac a vorbit mereu frumos despre femeia care i-a pus capac.

„Am început relaţia și devenisem șocat de faptul că mă târam la cumpărăturile săptămânale de la hypermarket și ea făcea lista, care e mai scumpă, care e mai ieftină, care e mai profitabilă. Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femeie care ar fi putut avea totul și a ales miracolul.”, scria Mihai Bendeac pe blogul personal în 2011, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/celebra-actrita-cu-care-a-fost-logodit-mihai-2336550.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava