Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood este recunoscută și apreciată la nivel internațional de către milioane de oameni, însă puțini știu faptul că are origini românești cu care se mândrește și despre care vorbea chiar ea în urmă cu ceva ani, notează click.ro.

Natalie Portman, căci despre ea este vorba, dezvăluia în urmă cu mai mult timp, pentru publicația francează „Gala”, faptul că bunicii din partea tatălui provin din România și Polonia.

Actrița s-a născut în orașul Israel, pe numele real Natalie Hershlag, din părinții: Avner Hershlag, un medic israelian, și mama sa, pe nume Shelley Stevens, care este americancă şi lucrează ca agent pentru ea.

În cadrul unei conferințe de presă, cu ocazia lansării filmului „Black Swan / Lebăda Neagră”, în care a avut rolul principal, vorbea despre arborele său genealogic.

Originile actriței americane reprezintă un amestec de naționalități: străbunicii din partea tatălui ei sunt evrei, care au emigrat din România și Polonia în Israel. Străbunicii tatălui ei sunt dintr-o familie de evrei care și-a găsit sfârșitul în lagărul de la Auschwitz. Mai mult decât atât, străbunica ei, născută în Rădăuți, ar fi fost spion pentru britanici în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/actrita-de-top-despre-care-nu-stiai-ca-are-origini-2305209.html

Actrița de top despre care nu știai că are origini românești. Bunica ei, originară din Rădăuți, ar fi fost spioană, 7.0 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (7 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava