Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Zara (26 de ani), noua actriță din serialul “Lia”, de la Antena 1, ce urmează să apară în curând pe micile ecrane, nu este deloc străină de camerele de filmat și nici de lumina reflectoarelor. Despre talentata actriță s-a scris, în trecut, că s-a iubit cu Smiley, zvonurile pornind de la participarea ei la ”Românii au talent”, unde artistul era în juriu. S-a mai spus și că din cauza ei s-ar fi despărțit Bogdan, trupa Maxim, de Alina Erimia. Click! vă prezintă, în detaliu, care este trecutul noii vedete a trustului Intact.

Oana Zara este o tânără care a devenit cunoscută în showbiz datorită talentului său la dans, însă ulterior a studiat Facultatea de Teatru, acum fiind actriță cu acte în regulă. Despre artistă s-a scris, în urmă cu șapte ani, pe când participa la show-ul ”Românii au talent”, că ar fi avut o idilă cu Smiley, asta pentru că, în concurs, Oana Zara și partenerul ei se numărau printre favoriții producătorului de la Hahaha Production. Îl știți pe Smiley, miroase talentele!

Ei bine, după șapte ani de la zvonurile că ar fi avut o relație cu vedeta Pro TV, Click! a aflat adevărul. A fost sau nu Oana Zara cu Smiley? Aflăm chiar de la ea: „Nu a existat niciodată o relație între mine și Smiley, nu am avut nicio legătură, alta decât cea profesională.”,  a declarat Oana Zara, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cine-este-oana-zara-dansatoarea-care-s-ar-fi-2218444.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava