Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de volei masculin sub 13 ani. Echipa antrenată de Alexandru Vizeteu și Tudor Orășanu a ajuns între cele mai valoroase opt formații de minivolei din țară după ce s-a clasat pe primul loc la turneul semifinal II care s-a desfășurat la Tulcea.

La turneul semifinal II de minivolei, care s-a desfășurat la Tulcea, LPS Suceava a reușit victorii pe linie: 3-2 cu CSM București, 3-2 cu Dream Team Tulcea și 3-1 cu CSS Câmpulung Muscel. În urma acestor rezultate, echipa suceveană s-a clasat pe primul loc, asigurându-și prezența la turneul final împreună cu gazdele de la Dream Team Tulcea. În ultimul act al Campionatului Național sub 13 ani, care va avea loc în perioada 22-26 mai, la Zalău, s-au mai calificat CSS Botoșani, CTF Mihai I București, CSS Blaj, LPS Bihorul Oradea, CSS Zalău și LAPI Dej.

Antrenorii Alexandru Vizeteu și Tudor Orășanu mizează în acest sezon pe următorii jucători: Ianis Bejinariu Ianis, Darius Lazăr, Christos Dan, Ioan Botezatu, Ștefan Ștreangă, Matei Rotari, Nikolas Jaba, Mihail Pușcaș, Darin Tătărău, Denis Lefter, Tudor Gheorghe și Ianis Pușcașu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava