Concert pascal
MOPAN Suceava

Adda, în vârstă de 29 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste ale industriei muzicale românești. Iubită de public și cunoscută pentru atitudinea mereu jovială, artista ascunde o poveste pe care nimeni nu ar fi bănuit-o. Recent, ea a vorbit cu lacrimi în ochi despre problemele cu care se confruntă, notează click.ro.

Adda are toate motivele să fie împlinită. Are o carieră de succes, un soț care o iubește nespus și un fiu care îi aduce întotdeauna zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că starea ei nu este întotdeauna una foarte bună și că, încă din copilărie, s-a confruntat cu episoade depresive.

Ea le-a mărturisit fanilor că, în adoelscență a devenit din ce în ce mai retras și a început să evite contactul cu cei din jur. Singurii care îi mai telefonau erau părinții săi și o prietenă foarte bună.

Artista a fost întrebată de fani cum se simte în prezent și dacă depresia ei este sub control, iar solista a mărturisit că are zile bune sau mai puțin bune, însă indiferent de siutație rămâne puternică pentru soțul și fiul ei.

Pe lângă problemele de ordin emoțional și psihologic, Adda este chinuită și de o alta, de ordin fizic. A fost diagnosticată cu dermografism, cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, iar din acest motiv îi apar frecvent erupții pe piele, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adda-cu-ochii-in-lacrimi-in-fata-fanilor-boala-409247.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava