Concert pascal
MOPAN Suceava

Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan urmează să devină părinți pentru a treia oară, iar pregătirile pentru venirea celui de-al treilea băiețel al cuplului sunt în toi. Vedeta, însărcinată în șapte luni, a angajat deja o bonă filipineză care se va ocupa de bebeluș non-stop, potrivit click.ro.

Bona urmează să ajungă în casa Adelei și a lui Radu Vâlcan peste o lună. “Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adela-popescu-si-luat-bona-filipineza-pentru-cel-de-al-treilea-baietel-am-ales-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava