Sarbatoarea Muntelui 2019

Adele a câştigat Oscarul pentru ‘Cel mai bun cântec original’ – primul Oscar din carieră.

Faimoasa cântăreaţă britanică şi-a mai adăugat un premiu extrem de important la colecţia sa deja impresionantă, noaptea trecută, când ea şi Paul Epworth, cel cu care a scris piesa ‘Skyfall’ au fost distinşi cu Oscarul pentru ‘Cel mai bun cântec original’ de Academia Americană de Film, informează contactmusic.com.

Adele a ţinut să-i mulţumească lui Epworth şi soţului ei ‘pentru că au crezut mereu în ea’, apoi i-a înmânat microfonul colegului ei, care a declarat extrem de emoţionat: „Nu-mi vine să cred că mă aflu pe scenă pentru a primi acest premiu“, a declarat Epworth, potrivit sursei citate.

Cel mai interesant lucru este că, deşi franciza ‘James Bond’ este cunoscută pentru melodiile iconice, ‘Skyfall’ este primul cântec tematic al seriei care a reuşit să obţină acest prestigios premiu.

Se pare că anul acesta este foarte favorabil pentru celebra artistă britanică în că de la început: în ianuarie a câştigat un Grammy, ‘Skyfall’ i-a adus un Glob de Aur, iar acum, şi un Oscar. Nici anul trecut Adele nu s-a lăsat mai prejos, obţinând nu mai puţin de şase premii Grammy, printre care cel pentru Albumul Anului şi pentru Melodia Anului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava