Concert pascal
MOPAN Suceava

Consilierul local Adelina Paiu a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației municipale Suceava de femei a PSD în urma alegerilor care au avut loc joi după amiază. Adelina Paiu nu a avut contracandidat și a obținut unanimitate de voturi. Alegerile au fost supervizate de președinta Organizației Județene a Femeilor Social Democrate, Larisa Blănari.

„Le-am încurajat pe colegele mele să fie active în comunitățile din care fac parte, atât din punct de vedere politic, cât și social. Pentru a avea o societate modernă, adaptată vremurilor și nevoilor actuale, este absolut necesar să schimbăm mentalitățile învechite în ceea ce privește statutul femeii. Este misiunea și datoria noastră să arătăm că femeile au capacitatea de a juca un rol major în politică și în întreaga societate, în fiecare domeniu de actvitate.
Îmi propun să demarez un proiect privind egalitatea de șanse și creșterea accesului femeilor în luarea deciziilor importante în societate. Cred că femeile pot contribui la îmbunătățirea activității administrației publice locale cu idei constructive, susținute cu argumente ce pot fi și puternice, și pertinente. De aceea, luând act de propunerea legislativă inițiată și susținută de PSD, prin care femeile vor ocupa 30% din locurile de pe listele de candidați la alegerile locale, consider că implicarea mea ca președinte al OFSD Suceava este și necesară și bine-venită. Voi face echipă cu femei de succes care au dovedit că pot, atât în viata personală, cât și la nivel social. Diferența dintre cei care reusesc și cei care nu, o face doar curajul de a se implica! Asadar, ne implicăm cu mult curaj pentru creșterea calității vieții locuitorilor judetului Suceava”, a declarat Larisa Blănari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava