Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul Ilie Niță este noul președinte al Organizației Municipale Suceava a ALDE. Ilie Niță a fost numit în această în urma unei decizii a Biroului Județean al ALDE. Până ca Ilie Niță să fie numit în această funcție, președinte al ALDE Suceava a fost consilierul local Ovidiu Milici.
Senatorul Ilie Niță a declarat în cursul zilei de ieri că din punct de vedere politic își propune consolidarea tuturor organizațiilor ALDE de cartier și pe secții de votare din municipiul Suceava. „Aceste organizații constituie nucleul, baza întregii filialei municipale. Vrem să ne consolidăm și să devenim și mai puternici la nivelul Suceava, ținta pentru viitoarele alegeri locale este obținerea unui procent de cel puțin 15% la nivel de municipiu”, a spus Ilie Niță. Noul președinte al ALDE Suceava  a precizat că organizația pe care o conduce își dorește să fie un element de echilibru în cadrul administrației locale, prin sprijinirea proiectelor inițiate de Consiliul Local pentru creșterea bunăstării cetățenilor. Ilia Niță a spus că unul dintre proiectele prioritare pe care atât el cât și organizația pe care o conduce îl va susține va fi cel am construcției unui complex sportiv nou în Suceava, care să includă și o sală polivalentă.
„Vrem să ținem legătura îndeaproape cu cetățenii municipiului și să ne implicăm mai mult în rezolvarea problemelor acestora. De asemenea, vom veni în sprijinul administrației locale a municipiului pentru a realiza proiectele pentru locuitorii din municipiu”, a afirmat senatorul Ilie Niță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava