• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nu acceptă niciun comentariu negativ la adresa ei şi punct! Adelina Pestriţu a lansat un avertisment dur la adresa celor care îi urmăresc pagina oficială de Facebook, scrie click.ro. Ea a subliniat că cei care îi lasă mesaje negative care fac referire la relaţia ei sau la viaţa personală vor fi blocaţi, conform sursei citate.

Adelina Pestriţu a reacţionat dur, sătulă probabil, de comentariile pe care le-a primit de-a lungul timpului pe contul de socializare.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/adelina-pestritu-razboi-cu-cei-care-o-critica-pe-retelele-sociale

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava