Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmarea cu o fetiță care confruntă un soldat înarmat a devenit virală și a fost atribuită războiului dintre Rusia și Ucraina. Agenția Reuters a dezvăluit recent adevărata poveste din spatele clipului.

Conflictele armate din Rusia și Ucraina au escaladat în ultimele zile, iar victimele în rândul civililor au crescut. Pe fundalul invaziei ruse în teritoriile din Ucraina a fost postat pe rețelele de socializare un clip ce înfățișa o fetiță care confruntă un soldat și îi spune să se întoarcă în țara lui, notează click.ro.

Utilizatorii au atribuit imediat filmarea războiului din Ucraina și inițial s-a crezut că ar fi vorba despre o fetiță ucraineană care iese în calea unui soldat rus. Povestea reală a copilei care confruntă un invadator este cu totul alta. Potrivit agenției Reuters filmarea este de acum aproape 10 ani și arată o fată palestiniană care se confruntă cu un soldat israelian, scrie sursa citată.

„Go back to your country”: brave little girl confronts invading Putin’s Army #DefendUkraine #UkraineRussiaWar #Ukriane pic.twitter.com/E3eZiTZBLL— FR News Now (@frnews_ng) February 27, 2022

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/adevarata-poveste-a-fetitei-care-infrunta-soldat-412304.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava