Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Siret, Adrian Popoiu, și-a anunțat oficial candidatura din partea PNL pentru un nou mandat de primar al acestui oraș. Adrian Popoiu a precizat că își dorește ca alături de echipa liberală din Consiliul Local să continue dezvoltarea acestui oraș. Popoiu a spus că Siretul este lider la nivel de orașe în Regiunea Nord – Est la atragerea de fonduri europene obținute pentru proiecte de dezvoltare, fiind unul din cele două orașe din România care au fost prezentate de Comisia Europeană ca modele de bune practici.

„Scopul meu este să fiu de folos comunității, să muncesc pentru dezvoltarea orașului. Viața mea este despre comunitatea pe care o iubesc și mai puțin despre glorie personală. În anul 2020 am obținut aproape 65% din voturile valabil exprimate, iar PNL a obținut o majoritate confortabilă în consiliul local (10 locuri de consilier local) și vă mulțumesc pentru această încredere. Acest lucru a permis ca viceprimarul să fie ales tot din rândurile PNL și mi-a oferit sprijinul necesar în consiliul local pentru a promova proiecte majore destinate dezvoltării orașului nostru”, a spus Popoiu. El a precizat că pentru perioada 2020-2024, proiectele finalizate și aflate în implementare sunt în sumă totală de 66,3 milioane de euro. Primarul din Siret a precizat că doar pe proiecte europene suma este de 59,1 milioane de euro, respectiv POR: 28,7 milioane euro, PNRR: 10,1 milioane euro, AFIR: 0,3 milioane euro și POIM: 20 mil milioane euro. La acestea se adaugă proiecte naționale de 7,2 milioane de euro (PNDL: 1,4 milioane euro și Programul Național Anghel Saligny- 5,8 milioane euro).

Adrian Popoiu a precizat că investițiile din ultimii patru ani au vizat toate domeniile, învățământ, sănătate, reabilitare drumuri, extinderea rețelelor de apă și canalizare, locuințe sociale, obiective culturale și spații verzi. „Confirmarea rezultatelor acestor proiecte constă astăzi într-un oraș tot mai atrăgător pentru cetățeni, dar și prietenos cu antreprenorii. Sigur, au fost și nemulțumiri, provocate mai ales de faptul ca ACET-ul a lucrat extrem de încet, astfel că DJ-ul este și astăzi nemodernizat, dar lucrurile se mișcă și aici. Mult a fost, mult a mai rămas. În momentul de față avem în implementare investiții de peste 15 milioane de euro, majoritatea pentru drumuri, școli și spitale. De asemenea, în scurt timp vor fi lansate noi programe de finanțare, deci vom depune noi proiecte. Pentru a continua această muncă am decis să candidez din partea PNL la funcția de primar al orașului Siret în cadrul alegerilor locale din 2024. Așa cum ați avut încredere în mine și în echipa de consilieri locali ai PNL Siret în anul 2020, vă rog să aveți încredere și acum. Vă asigur că și în următorii 4 ani, atât eu cât și echipa PNL Siret din consiliul local vom urma calea faptelor și vom munci în continuare pentru dezvoltarea orașului nostru”, a declarat Adrian Popoiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava