Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, arată că în luna ianuarie Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava se menține pe poziția 5 la traficul internațional, imediat în urma aeroporturilor marilor orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. De asemenea, este în primele 6 la numărul de pasageri pe cursele interne. Reamintim că din aprilie o să se mărească numărul curselor interne pe Tarom în zilele de miercuri, joi și vineri.

Conducerea Consiliului Județean Suceava caută noi operatori și noi destinații internaționale pentru perioada următoare. Echipa de la aeroport are deja programate, începând de săptămâna viitoare, o serie de întâlniri cu companii care operează zborurile. Suntem interesați să deschidem destinații spre Spania, Franța și Israel.

”În paralel se continuă lucrările de modernizare a aeroportului și ne referim la sistemul de aducere la sol a avioanelor pe timp de ceață ILS. Proiectul este în derulare la Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA). Sperăm să fie finalizat cât mai repede. De asemenea, s-au alocat bani pentru dotarea noilor fluxuri Schengen în aeroport, conform cerințelor internaționale”, a conchis Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava