Concert pascal
MOPAN Suceava

Al Pacino a spus într-un interviu recent că s-a apucat de băut când a cunoscut celebritatea, pentru că nu a avut suport din partea familiei sale, potrivit contactmusic.com. Faimosul actor în vârstă de 73 de ani a fost devastat când mama lui, Rose, a murit când el avea doar 22 de ani, așa că, atunci când cariera lui a luat avânt, după ce a jucat în celebrul ‘The Godfather’, a început să consume alcool, pentru a putea face față schimbărilor din viața lui.

Într-un interviu acordat ziarului The Sun, Al Pacino a declarat, potrivit sursei citate: ”Persoanele tinere au un sprijin, o familie, care le ajută să facă față celebrității. Eu nu am avut parte de așa ceva. Eu am început să beau din ce în ce mai mult. La început, făcea parte din viața mea – făcea parte din viața mea de actor. Apoi, a devenit o obișnuință. Poate să ducă la altceva, poate să te distrugă. Pentru o perioadă, m-am alăturat Alcoolicilor Anonimi.”

Pacino regretă că mama lui nu a apucat să vadă cât de faimos a devenit, mai ales pentru că ea îi spunea mereu, când era mai mic, că actoria este pentru cei bogați.

”Pe când aveam 11 sau 12 ani, copiii din vecini începuseră să mă strige ‘Actorul’. Mă prefăceam că dau autografe sub pseudonimul Sony Scott… Dacă mama mea ar putea să vină să mă vadă acum, i-aș spune să stea jos și i-aș pune un prosop rece pe frunte, pentru că ar fi șocată să vadă ce mi s-a întâmplat, să vadă cât de celebru am ajuns.”, a mai spus apreciatul actor, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava