Concert pascal
MOPAN Suceava

Alec Baldwin „s-a îndrăgostit” de Tina Fey şi a vrut cu disperare să o scoată la o întâlnire încă din prima clipă în care a văzut-o.

Actorul în vârstă de 58 de ani a povestit în cartea sa de memorii, ‘Nevertheless’, care va apărea curând, cum s-a îndrăgostit de multe dintre actriţele cu care a lucrat de-a lungul timpului, dar cum doar Tina Fey, colega sa din ’30 Rock’, şi Megan Mullally, cu care a jucat în ‘Will & Grace’, l-au dat cu totul peste cap.

Într-un interviu pentru revista Vanity Fair, Alec a povestit: „Când am întâlnit-o pe Tina Fey pentru prima dată – frumoasă şi brunetă, deşteaptă şi amuzantă, nesigură pe ea şi complet neinteresată de persoana mea sau de orice aveam de zis – am avut aceeaşi reacţie pe care sunt sigur că ar fi avut-o cei mai mulţi dintre bărbaţi: m-am îndrăgostit.”

Alec şi-a mai amintit că a întrebat-o pe Tina dacă are iubit şi a fost complet dezamăgit să descopere că era deja căsătorită. Şi mai uimit a fost când a aflat pe cine a ales drept soţ: Jeff Richmond, care era şi el prezent pe platoturile de filmare. „Când l-am văzut m-am gândit: ‘Ce caută ea cu el?'”, a mai spus starul, potrivit contactmusic.com. Cu toate acestea, Alec şi-a dat seama, după mai mulţi ani, că, de fapt, Jeff era cel ‘interesant’ din cuplu. „Când am ajuns să lucrez cu amândoi, câţiva ani mai târziu, la ’30 Rock’, serial pe care Tina l-a scris, produs şi în care a şi jucat, mi-am schimbat părerea. M-am gândit ‘Ce caută el cu ea?’. Jeff, care era în ’30 Rock’ compozitorul cel talentat, este un tip vorbăreţ şi sociabil, în timp ce Tina este precaută şi seacă.”, a mai spus actorul, potrivit sursei citate.

Alec Baldwin, care este acum căsătorit şi fericit cu Hilaria, mama celor trei copii ai săi, a rămas prieten cu Tina şi Jeff după ce s-au încheiat filmările la serial, în 2013, şi a mărturisit că îşi va aduce aminte mereu, cu drag, de acea perioadă. Alec a mai spus că show-ul a însemnat pentru el „cel mai tare job al său”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava