Comenzi MOPAN Suceava

Comunicat de presă. ”In cursul zilei de sambata, 2 mai 2015, Organizatia Judeteana a PMP Suceava si-a definitivat structurile de conducere pentru doua organizatii interne foarte importante: Organizatia Judeteana de Tineret si Organizatia Judeteana de Femei.
Au fost prezenti la lucrarile conferintei de alegeri pentru organizatia de tineret un numar de 48 de delegati. In urma votului acestora structura de conducere a Organizatiei Judetene de Tineret PMP Suceava are urmatoarea formula:
Presedinte: Alexandra Toader, o tanara de 26 de ani, dinamica, energica cu certe calitati de lider. Secretar general a fost ales domnul Cozma Razvan iar secretar general adjunct domnisoara Hreniuc Ana Maria. Au mai fost confirmati in functia de vicepresedinte urmatorii: Anca Gatlan, Salateanu Liviu, Rusu Sergiu si Cajvan Adriana.


Secretarii executivi ai Organizatiei Judetene de Tineret PMP Suceava vor fi urmatorii: Ciocan Roxana, Lucian Colban, Isopescu Georgiana, Giulia Rodinciuc si Rotaru Roxana.
In functia de presedinte a Organizatiei Judetene de Femei PMP Suceava a fost aleasa domnisoara Nicoleta Cobzariu iar in functia de secretar general a fost confirmata doamna Geanina Marcu. Biroul Organizatiei Judetene de Femei a fost completat cu Zlatariu Geanina-secretar general adjunct, Solcan Aurelia, Bruja Aurica, Florian Cornelia-vicepresedinti.
Pe parcursul dezbaterilor au fost abordate o serie de subiecte care tin de problemele tinerilor si s-au cautat solutii pentru rezolvarea acestora. S-a ajuns la concluzia ca implicarea cat mai multor tineri in viata politica este una din solutiile care pot schimba in bine modul de a face politica.
PMP Suceava da dovada de consecventa aratand ca este un partid deschis, ca este receptiv la solutiile pe care tinerii le ofera iar promovarea acestora pe viitoarele liste electorale este o promisiune pe care o vom onora.

Biroul de presa PMP Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava