Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu doar câteva zile înainte de partida din cadrul turneului play-out al Ligii Naționale de handbal masculin cu HC Vaslui, CSU Suceava a disputat un meci amical în compania echipei HC Odorhei, chiar pe terenul acesteia. Profitând de întreruperea sezonului oficial din cauza turneului echipei naționale din Polonia, gruparea suceveană a dorit să-și readucă jucătorii în ritm printr-o partidă de pregătire.

Elevii antrenorilor Petru Ghervan și Răzvan Bernicu au evoluat bine pe parcursul a 45 de minute, când au condus gruparea harghiteană, pe final însă gazdele s-au impus cu 33-30 (11-15).

”Am condus pe tabela de marcaj timp de 45 de minute, în acest minut aveam 24-22. Pe final însă, am cedat inițiativa și am pierdut la trei goluri diferență. Băieții s-au mișcat bine și jocul pe contraatac a funcționat la cote maxime. Efortul depus a fost deosebit și cred că suntem pregătiți pentru meciul cu HC Vaslui de miercuri 6 mai de la ora 17.00” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Pentru CSU Suceava în partida de la HC Odorhei au marcat: Preda, 5 goluri, Popovici, Sandu Mihai și Bursuc, câte 4, Târzioru, Petrea și Costea, câte 3, Olariu, două, Trifkovic și Eros, câte unul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava