Alex Rodriguez și-a lăudat logodnica, pe Jennifer Lopez, după ce aceasta a susținut o serie de concerte în San Jose, California și Las Vegas.

Într-un episod din jurnalul online, de pe YouTube, prin care își ține fanii la curent cu toate show-urile pe care le susține, Jennifer apare spunându-i logodnicului ei cât de greu i-a fost să concerteze în San Jose, California și Las Vegas din cauza sinusurilor înfundate. „A fost un show foarte greu pentru mine.”

El i-a răspuns, potrivit contactmusic.com: „Este de departe cel mai bun show pe care l-am urmărit. A fost sâmbătă noapte în Vegas, iar voi ați fost incredibili. Si, iubito, ai arătat de ce ești o campioană. Pe măsură ce te văd concertând îmi dau seama că ești tot mai bună. Dar, stai! Despre ce vorbești?! Vocea ta a sunat mai bine ca niciodată. Iubito, când ai cântat acea notă… glumești? Vocea ta… sincer, a sunat mai bine ca oricând.”

Nu este pentru prima dată când sportivul o laudă pe iubita sa. În urmă cu trei luni, Alex Rodriguez spunea că Jennifer Lopez are „superputeri”.

Fostul jucător de baseball, în vârstă de 43 de ani, s-a logodit cu Jennifer în martie. Despre ea a spus, într-un interviu penru The New York Times, potrivit contactmusic.com: „Nu am mai întâlnit o persoană atât de sinceră și corectă. Este atât de normală și de originală. A fost ciudat să descopăr că o persoană cu o asemenea greutate este atât de normală, că este o mamă atât de minunată, că este un partener de viață minuat, că este un prieten minunat. Cum poți fi așa, iar apoi să cânți în fața a 80,000 de persoane? Dar asta este superputerea ei.”

După câteva relații și trei mariaje eșuate, Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez în luna martie. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe artistă cu un inel de 1 milion de dolari, în timpul unei escapde romantice în Bahamas.

J.Lo și A.Rod sunt împreună de doi ani. Fiecare dintre ei are câte doi copii din mariaje anterioare. Alex a fost căsătorit între 2002 și 2008 cu Cynthia Scurtis.

Acesta va fi pentru Jennifer al patrulea mariaj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava