MOPAN Suceava

Alex Rodriguez și-a lăudat logodnica, pe Jennifer Lopez, după ce aceasta a susținut o serie de concerte în San Jose, California și Las Vegas.

Într-un episod din jurnalul online, de pe YouTube, prin care își ține fanii la curent cu toate show-urile pe care le susține, Jennifer apare spunându-i logodnicului ei cât de greu i-a fost să concerteze în San Jose, California și Las Vegas din cauza sinusurilor înfundate. „A fost un show foarte greu pentru mine.”

El i-a răspuns, potrivit contactmusic.com: „Este de departe cel mai bun show pe care l-am urmărit. A fost sâmbătă noapte în Vegas, iar voi ați fost incredibili. Si, iubito, ai arătat de ce ești o campioană. Pe măsură ce te văd concertând îmi dau seama că ești tot mai bună. Dar, stai! Despre ce vorbești?! Vocea ta a sunat mai bine ca niciodată. Iubito, când ai cântat acea notă… glumești? Vocea ta… sincer, a sunat mai bine ca oricând.”

Nu este pentru prima dată când sportivul o laudă pe iubita sa. În urmă cu trei luni, Alex Rodriguez spunea că Jennifer Lopez are „superputeri”.

Fostul jucător de baseball, în vârstă de 43 de ani, s-a logodit cu Jennifer în martie. Despre ea a spus, într-un interviu penru The New York Times, potrivit contactmusic.com: „Nu am mai întâlnit o persoană atât de sinceră și corectă. Este atât de normală și de originală. A fost ciudat să descopăr că o persoană cu o asemenea greutate este atât de normală, că este o mamă atât de minunată, că este un partener de viață minuat, că este un prieten minunat. Cum poți fi așa, iar apoi să cânți în fața a 80,000 de persoane? Dar asta este superputerea ei.”

După câteva relații și trei mariaje eșuate, Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez în luna martie. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe artistă cu un inel de 1 milion de dolari, în timpul unei escapde romantice în Bahamas.

J.Lo și A.Rod sunt împreună de doi ani. Fiecare dintre ei are câte doi copii din mariaje anterioare. Alex a fost căsătorit între 2002 și 2008 cu Cynthia Scurtis.

Acesta va fi pentru Jennifer al patrulea mariaj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava