Concert pascal
MOPAN Suceava

Camila Cabello a alimentat zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Shawn Mendes, cu care a și colaborat recent la piesa ‘Senorita’, după ce a fost văzută cu mama sa la concertul pe care muzicianul l-a susținut vineri seară la Staples Center, notează contactmusic.com. Mai mult, după show, Camila a postat pe Instagram Stories următorul text, însoțit de o inimă roșie: „@shawnmendes, nu puteai fi mai minunat decât atât. Wow (sic)”

Întreaga poveste vine după ce cântăreața și-a rugat fanii să fie „buni” cu cei apropiați ei, în contextul în care Matthew Hussey, cel de care s-a despărțit recent, a început să primească multe comentarii negative de la admiratorii ei. Într-o postare pe Instagram, Camila a spus, potrivit sursei citate: „Fanilor mei, dacă mă iubiți cu adevărat, vă rog să nu le mai trimiteți oamenilor pe care îi iubesc și de care îmi pasă lucruri pline de ură. Mă doare când faceți asta și chiar nu este necesar; este doar greu și adaugă și mai multă durere durerii. În spatele mesajelor voastre este un om adevărat. Îi umpleți de ură, lucruri urâte, care ne rănesc pe toți și nu reflectă deloc valorile despre care vorbesc. Vă rog să fiți buni și milostivi și sensibili și respectuoși. Știu că mă iubiți, dar persoanele care fac asta nu respectă lucrurile sacre pentru mine în viață. Și aici se încadrează oamenii pe care îi iubesc. Aș aprecia foarte tare dacă ați șterge comentariile răutăcioase pe care le-ați trimis, dacă ați fi mai buni și dacă nu ați mai face asta.”

Camila și Matthew s-ar fi despărțit „de comun acord”. Un apropiat de-al celor doi a declarat, potrivit sursei citate: „Relația Camilei cu Matthew și-a urmat cursul și au decis în urmă cu câteva seri să se despartă. A fost o decizie comună. Dar, pentru că au petrecut foarte mult timp împreună în ultimul an și jumătate, vor să rămână prieteni. Asta, bineânțeles, va alimenta zvonurile potrivit cărora ea și Shawn sunt mai mult decât simpli amici.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava