• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deși anunțase că vine însoțit de Antonia (26 de ani) la evenimentul monden organizat de prietena sa, Adina Buzatu, Alex Velea (30 de ani) a intrat în magazinul de pe Victoriei fără solistă. Iubita lui se află zilele acestea în Italia, în vizită la Maya, fiica sa din mariajul cu Vincenzo, scrie click.ro.

Nu este pentru prima dată când Alex Velea rămâne să aibă singur grijă de Dominic, băiatul de 5 luni pe care-l are cu Antonia. „Este un copil extrem de cuminte. De la 23.00 până dimineața la 06.00 doarme, nu scoate un sunet. Eu și Antonia îl spălăm și îl schimbăm împreună. Dar am rămas și eu singur cu copilul, de multe ori”, a povestit Alex Velea, pentru Click! Dar, cât timp a fost la evenimentul Adinei Buzatu, Velea l-a lăsat pe Dominic în grija bunicii lui, Mamaia Tanța, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-velea-ramas-singur-cu-copilul-antonia-plecat-la-fetita-ei-italia-video

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava