MOPAN Suceava

Alexandra Dinu va debuta ca actriţă în Statele Unite, în această toamnă, odată cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, în care interpretează rolul principal, şi nu pare să se oprească aici. Plănuieşte să se mute, pentru câteva luni, la Los Angeles, pentru a lua pulsul industriei americane de film, însă mărturiseşte că este, momentan, destul de reticentă şi că nu cade în mirajul “visului American”, conform click.ro.

Mai nou, actriţa este protagonista unui pictorial retro, publicat în ediţia de luna mai a revistei „Unica”. Fotografiile au fost realizate pe străzile din Beverly Hills, în luna februarie, atunci când Alexandra a fost invitat special la Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, desfăşurat chiar în săptămâna premergătoare premiilor Oscar. În interviul acordat publicaţiei, vedeta face mărturisiri despre impresia lăsată de primele contacte cu showbiz-ul de la Hollywood, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandra-dinu-iti-poate-da-totul-dar-iti-poate-lua-totul-ce-marturisit-actrita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava