Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele trecute, reporterii Click! s-au întâlnit cu fermecătoarea actriţă Alexandra Dinu (42 de ani), la premiera filmului „The Perfect Escape”, regizat de Cristina Jacob. Cum, după prezenţa în juriul de la „Românii au talent”, nu şi-a mai făcut apariţia pe la evenimente, nu au ratat ocazia de a o descoase despre viaţa ei amoroasă, carieră şi relaţia cu fiul ei, Mario Mutu.

Click!: Alexandra, ne revedem la cinema, însă de data asta din postura de spectator. Care dintre filmele Cristinei Jacob ţi-a plăcut mai mult?

Alexandra Dinu: „The Perfect Escape” este filmul meu preferat dintre cele pe care le-a făcut Cristina Jacob. Şi „Selfie”, dar ăsta chiar mi-a plăcut foarte, foarte mult.

Cum ai petrecut de ziua ta, pe 3 ianuarie? Eşti Capricorn.

Simplu. Aici, la Bucureşti, cu ai mei. Şi cu nişte prieteni. Cred că a doua zi, de fapt, m-am văzut cu prietenii. De ziua mea, am fost cu mama, cu soţul ei… Tatăl meu a trecut un pic. Şi Mario, bineînţeles.

E actor, te urmează. A apărut în videoclipul Marei G, iubita lui….

Mi-ar fi plăcut să facă film şi chiar am încercat cu el, în America. Avea, la un moment dat, un agent care era înnebunit după el. Era agentul unui actor care a făcut „Baby Driver”. Şi eram super încântată, zic: „Cum, deci te place, haide să facem”… N-a vrut. Şi mi-am dat seama când el mi-a zis: „Asta e ceva ce-ţi place ţie, nu e pasiunea mea”. Da, a apărut în videoclipul Marei, o fată foarte drăguţă şi talentată.

Citește articolul complet EXCLUSIV  pe: https://click.ro/interviurile-click/alexandra-dinu-l-a-dat-de-gol-motivul-pentru-care-2239933.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava