Concert pascal
MOPAN Suceava

Dana Nălbaru s-a lăsat de mult de muzică și acum e antreprenoare destoinică, alături de soțul său, actorul Dragoș Bucur. Cei doi și-au deschis, recent, o brutărie artizanală, în zona Otopeni și robotesc, cot la cot cu angajații, pentru ca afacerea să meargă strună, notează click.ro.

Brutăria artizanală a cuplului Dana Nălbaru-Drgaoș Bucur comercializează produse la un preț destul de piperat, însă acestea sunt de calitate, bio și tot ce vrei. Ce-i drept, toate s-au scumpit, așa că dacă ingredientele sunt scumpe și produsul final e scump.

După cum se știe, Dragoș Bucur suferă de diabet și este dependent de injecțiile cu insulină , de aproximativ două decenii. Cum actorul nu are voie să consume zahăr, Dana Nălbaru i-a făcut soțului său produse speciale pentru persoanele care suferă de diabet, pe care le pune în vânzare la ei la brutărie, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/paparazzii-click/afacerea-care-i-a-imbogatit-pe-dana-nalbaru-si-2239527.html

Afacerea care i-a îmbogățit pe Dana Nălbaru și Dragoș Bucur! Muncesc cot la cot cu angajații, 5.7 out of 10 based on 17 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (17 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava