• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Alexandra Stan pare că s-a recuperat după bătaia încasată de la managerul ei, Marcel Prodan, şi plănuieşte să revină în forţă pe scenă, informează click.ro. Artista s-a aflat timp de două săptămâni în tabăra muzicală fonocamp, alături de artişti renumiţi, precum: Mohombi, Ras Furlong, Naz Tokio, Stefano , Lee Anna James, dar şi Smiley, Delia, Xonia, Ellie White şi Deepcentral.

Alexandra Stan este mândră de faptul că face parte din acest proiect şi a ţinut să-şi anunţe şi prietenii virtuali, cărora le dă de înţeles că aşteptarea lor se apropie de sfârşit, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandra_stan_revenire-alexandra_stan_fonocamp-alexandra_stan_fonocamp_0_1718228170.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava