Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața, actrița și jurata de la X Factor USA, Demi Lovato – care a ieșit de la reabilitare în 2011 – a ieșit la cină cu prietenii, săptămâna trecută, în Manhattan, și s-a asigurat că nu va fi în preajama alcoolului deloc, scrie showbizspy.com.
”Prietenii lui Demi s-au asigurat să nu existe alcool la masa lor și nici în mâncarea pe care au comandat-o.”, a declarat o sursă.

În altă ordine de idei, Demi a mărturisit recent că relțiile amoroase pe care le-a avut până acum au fost ‘nesănătoase’.

”Nu este deloc sănătos atunci când fetele își dedică tot timpul unui bărbat și uită de familie și prieteni. Eu am făcut asta. Mereu căutam distracțiile pentru că îmi era frică să nu fiu singură”, a spus Demi Lovato pentru Cosmo on Campus, potrivit showbizspy.com.

”Acum, în sfârșit, pot să iubesc, să am încredere și să fiu o persoană mai bună pentru omul cu care am o relație, în loc să fiu o iubită extrem de lipicioasă sau extrem de geloasă. Am petrecut ultimul an concentrându-mă asupra persoanei mele și a fost minunat. Mi s-au întâmplat mult mai multe lucruri bune în ultimul an, decât în întreaga mea carieră și cred cu tărie că este pentru că am avut grijă de mine și nu m-au mai preocupat bărbații. Nu cred că eram pregătită când am început să fiu jurat la X Factor. Ar fi fost ideal să mai aștept un an sau mai mult. M-am cufundat în muncă prea repede și poate că nu a fost cea mai bună idee la acel moment, dar astăzi am ajuns mai departe decât mi-am imaginat vreodată, așa că sunt extrem de fericită.”, a mai spus Demi, potrivit sursei citate.

 

Demi Lovato se străduiește să nu se apropie de alcool, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava