Concert pascal
MOPAN Suceava
  • Tequila va fi o categorie de băuturi spirtoase nouă ȋn portofoliul Grupului Alexandrion, care va completa planurile sale de expansiune, în derulare.
  • Alexandrion Group va distribui produsele prin intermediul rețelei sale globale de hub-uri de business.

Alexandrion Group anunţă semnarea unui acord joint venture cu “Casa Aceves’’, un producător de tequila din Jalisco, principala zonă din Mexic în care se produce tequila. Cei doi lideri în producţia de băuturi alcoolice și-au unit forțele pentru a crea și lansa mai multe varietăţi de tequila autentică premium, acoperind ȋntreaga gamă.

Alexandrion Group și Casa Aceves vor deschide filiale prin intermediul cărora acest proiect comun va fi coordonat și implementat. Alexandrion Group va distribui produsele la nivel global prin intermediul reţelei sale de hub-uri de business localizate în diferite ţări.

Tequila va fi o categorie de băuturi spirtoase nouă în portofoliul Alexandrion Group, care va completa planurile de expansiune ale grupului. Echipa Alexandrion Group este entuziasmată să colaboreze cu echipa dinamică a fraților Aceves, care revoluționează arta de a produce tequila. Fraţii Aceves sunt o nouă generație de “maestros tequileros’’ care continuă să creeze cea mai bună tequila din agave albastre, în cadrul prestigioasei “case Tequilera”. Datorita talentului şi experienţei celor trei, aici sunt create unele dintre cele mai bune şi renumite varietăţi de tequila, caracterizate prin textură netedă, gust bogat, intens și complex, amintind de cele mai fine coniacuri și whisky-uri single malt din lume.

Dr. Nawaf Salameh, Președintele Fondator al Grupului Alexandrion, a declarat: „Ne bucurăm să integrăm o nouă categorie de băuturi spirtoase în portofoliul nostru de branduri și să pornim ȋn această călătorie alături de experți precum cei de la Casa Aceves. Brandul lor reflectă pe deplin valorile noastre: respectul pentru tradiție și calitatea artizanală. Acest parteneriat marchează, de asemenea, un nou pas înainte în strategia noastră de expansiune globală, ce vizează diversificarea gamei de produse pentru a oferi o varietate mai mare de produse tuturor consumatorilor noștri.”

Jose Aceves, CEO Casa Aceves, a declarat: „Suntem încântați să colaborăm cu Alexandrion Group, o companie care apreciază calitatea. Prin integrarea tequilei noastre originale în portofoliul lor global, ne dorim să informăm consumatorii cu privire la tequila autentică.”

În ultimii ani, popularitatea tequilei a înregistrat o creștere semnificativă, captând atenția consumatorilor din întreaga lume. Producătorii s-au concentrate pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate şi, astfel, această băutură mexicană cu o istorie bogată de peste patru secole a devenit un produs foarte căutat.

Pentru producţia de tequila, Casa Aceves foloseşte 100% agave albastre, cultivate în solul magic din Jalisco, bogat în minerale specific, care conferă produsului note încântătoare. Regiunea este cunoscută drept ‘’triunghiul de aur al tequilei’’, datorită acestor caracteristici.

“Alexandrion Group este entuziasmat de provocări și oportunități noi, în special cele cu o tradiţie ȋndelungată, care oferă o calitate excepțională și o hartă pentru viitor”, a adăugat Dr. Salameh.

Vă invităm să fiţi alături de noi în această călătorie și să ne urmăriți aici:

Facebook: Alexandrion Group

Instagram: alexandrion_group

Twitter: @alexgroup_

YouTube: www.youtube.com/@AlexandrionGroup

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava