Concert pascal
MOPAN Suceava

Monica Bârlădeanu, una dintre cele mai cunoscute actrițe românești, a avut o viață desprinsă parcă din filme. Trecutul ei dureros a fost ținut departe de ochii curioșilor, până când a ales să expună public traumele prin care a trecut în copilărie și viața grea alături de un tată dependent de alcool și violent, care ulterior a decis să-și încheie socotelile cu viața, potrivit click.ro.

Mama Monicăi Bârlădeanu a muncit pe brânci întreaga viață pentru a-și întreține familia. Soțul ei a avut probleme cu alcoolul și era violent, iar într-un final au ajuns la divorț.

„Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea, dădeau laptele pe foc, au lăsat apa deschisă și s-a inundat sufrageria. De toate. Venea și la un soț cu care nu se înțelegea, nu avea o relație. Atunci era foarte complicat să vin și eu cu întrebările mele și cu trăirile mele emoționale. Era foarte complicat pentru că mama ducea pe umerii ei foarte multe. Fratele mai mare a trecut așa cumva prin adolescență foarte izolat și apoi a și plecat la școala militară devreme. El nu a fost neapărat disponibil pentru dialog și nu aveam tipul ăsta de dialog. Cred că nici nu știam cum”, spunea Monica Bîrlădeanu în cadrul podcastului „Fain și Simplu’ al lui Mihai Morar, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/povestea-dureroasa-a-monicai-barladeanu-este-o-2342742.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava