Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandrion Group și Fotbal Club Petrolul Ploiești vor continua parteneriatul de lungă durată și în sezonul 2023-2024, marcând 10 ani de la debut.

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri spumante din România, recunoaște importanța sportului pentru sănătatea fizică şi mentală şi pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor şi tinerilor, iar de-a lungul anilor, s-a implicat ȋn susţinerea sportivilor şi cluburilor sportive, promovând excelența ȋn sport. Continuarea parteneriatului cu Petrolul Ploieşti este o manifestare a angajamentului Grupului și reprezintă, totodată, o recunoaștere a valorilor comune pe care cei doi parteneri le ȋmpărţăşesc.

“Alexandrion Group recunoaşte importanţa vitală pe care o au comunităţile ȋn societate. Fotbalul aduce oamenii ȋmpreună, ȋi motivează să aibă un obiectiv comun şi să facă mişcare. Parteneriatul cu FC Petrolul Ploiesti reiterează ȋncrederea pe care o avem ȋn performanţele echipei şi ȋn rolul semnificativ pe care sportul rege ȋl are ȋn construirea comunităţilor. Le urăm succes jucătorilor ȋn noul sezon şi ȋi asigurăm de toată susţinerea noastră” au declarat reprezentanţii grupului.

De-a lungul celor 10 ani, Alexandrion Group a organizat o serie de acţiuni sportive pentru suporterii care au asistat la meciurile FC Petrolul Ploieşti, cu scopul de a-i ȋncuraja să practice sport. Printre aceste acţiuni s-a numărat distribuirea de mingi ȋn tribune.

Clubul Sportiv Petrolul are o istorie impresionantă de 99 de ani, iar performanțele remarcabile atinse, atât pe plan național, cât și internațional, au consolidat poziția acestuia, transformându-l ȋntr-un adevărat reper pentru fotbalul românesc.

Alexandrion Group reiterează importanța sportului în dezvoltarea abilităților sociale, lucrul în echipă și depășirea cu succes a obstacolelor din viața de zi cu zi. Performanța, talentul, respectul, fair-play-ul, efortul, disciplina și responsabilitatea sunt valorile comune care aduc împreună clubul de fotbal ploieștean și Alexandrion Group.

Alexandrion Group si Fundaţia Alexandrion sunt printre cei mai importanţi susţinători ai sportului românesc din România. De-a lungul timpului Grupul a derulat parteneriate cu cluburi de fotbal, dar a oferit susţinere şi altor sporturi, printre care se numără handbal,  golf, rugby, ciclism, box, polo, volei sau tenis de câmp. Ani la rând, Fundația Alexandrion a sprijinit Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei Olimpiade, organizate la Atena, Londra și Beijing.

Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, reprezintă cea mai importantă  gală a sportului românesc, iar cea de-a opta şi cea mai recentă ediţie a avut loc în aprilie 2023 si a fost dedicată celor mai talentaţi tineri sportivi, fiind totodată un concept ȋn premieră, ȋn România.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava