Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea centrală a fostului PNL a decis astăzi demiterea deputatului Alexandru Băişanu din funcţia de preşedinite al Organizaţiei Judeţene Suceava a fostului PNL. În urma acestei decizii, Alexandru Băişanu a pierdut şi funcţia de co-preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a noului PNL. Noul preşedinte al fostului PNL Suceava este deputatul Dumitru Pardău. În urma acestei decizii acesta va ocupa şi funcţia de co-preşedinte al noului PNL Suceava.

Surse liberale au afirmat că lui Alexandru Băişanu i s-a propus să preia funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL. Deşi la început ar fi acceptat, în cele din urmă acesta a refuzat şi această propunere. Alexandru Băişanu are astfel şanse mari să piardă şi o eventuală candidatură pentru funcţia de primar al municipiului Suceava la alegerile locale de anul viitor.

Biroul Permanent Naţional al PNL a mai decis ieri şi demiterea Biroului Permanent Judeţean al fostului PNL Suceava.

 

Bălan: ”Am speranţa că lucrurile vor intra pe un făgaş normal”

Co-preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a noului PNL, deputatul Ioan Balan, ne-a declarat că nu vrea să comenteze decizia luată de conducerea centrală a fostului PNL, însă şi-a exprimat speranţă că pe viitor lucrurile vor intra pe un făgaş normal. „Este o decizie a fostului PNL. Nu s-au consultat cu noi şi nu am ştiut despre o astfel de decizie. Am aflat şi noi la finalul Biroului Permanent Naţional al fostului PNL. Am speranţa că lucrurile vor intra pe un făgaş normal şi că va fi mai multă implicare în activitatea din interiorul partidului şi mai puţin în exterior”, a spus Ioan Balan. El a adăugat că aşa cum îl cunoaşte pe deputatul Dumitru Pardău, acesta este un om echilibrat şi care vrea să facă echipă.

Alexandru Băişanu, demis din conducerea PNL Suceava. Pardău este noul lider al liberalilor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava