• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, se declară solidar cu Ștefan Mandachi și i-a solicitat ministrului PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc să ia în considerare „apelul disperat” al moldovenilor privind nevoia alocării de fonduri pentru autostrăzi. Conform site-ului stiripesurse.ro, parlamentarul sucevean a făcut solicitarea, astăzi, în timpul unei dezbateri din Comisia de Transporturi a Camerei Deputaților, la care a participat și ministrul Cuc. Deputatul Băișanu a afirmat: „Am impresia cîteodată că Moldova a rămas ca monedă de schimb, dacă vin rușii să avem ce să le dăm la schimb. Pe infrastructură mare am primit zero finanțe. Transilvania a primit undeva la 60%, București-Ilfov undeva la 35%. Reacția mea este una virulentă și scoate în evidență necesitatea de a se construi autostrăzi și drumuri expres în Moldova. A plecat de la noi un mesaj simplu, un tînăr sucevean (n.r.Ștefan Mandachi) a construit un metru de autostradă, ca semnal, personal mă raliez acestui fenomen. Moldova trebuie să primească fonduri pentru autostrăzi și infrastructură mare”. Alexandru Băișanu i-a mai spus ministrului: „Luați în considerare acest apel disperat al moldovenilor și să cîntărim mai bine unde dăm banii și să mulțumim toată Romînia”. În replică, Răzvan Cuc a declarat că obiectivele de investiții nu au coloratură politică. Ministrul i-a transmis deputatului de Suceava că trebuie să țină cont că pentru autostrăzi este nevoie de mai multe lucruri precum exproprieri și autorizații de construcții și că nu poate fi încălcată procedura cînd vine vorba de fonduri europene. Alexandru Băișanu este vicepreședintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților. Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit la Suceava primul și singurul metru de autostradă din Moldova și îi provoacă pe români să se alăture protestului său, mai exact, să oprească activitatea în 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute. Mai mulți investitori s-au alăturat deja demersului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava