Concert pascal
MOPAN Suceava

Toată lumea a aflat că tocmai s-au terminat filmările pentru noul sezon al emisiunii „America Express”. Iată că Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a participat cu fratele ei, Aris și au avut parte de o super experiență care s-a filmat în țări precum Columbia, Ecuador și Argentina.

„Voiam să vă spun că „America Express” a fost o experiență unică, minunată. Cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea! Nu credeam că pot trăi atâtea emoții într-o singura zi și, în general, atât de multe emoții. Să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar! De-abia aștept să vedeți, la TV, emisiunea! (…) Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în „normalitate”, după atâta timp în care, efectiv, ai trăit complet altcumva. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, despre mine, despre Aris.”, a povestit Alexia Eram pe story-ul ei, potrivit click.ro.

Trebuie să știți că fiecare echipă are un cameraman, un reporter, dar și o mașină de serviciu, cu ghid, iar în plus sunt și păziți. Ce a fost de această dată, vom vedea când va debuta reality-showul în noul sezon la Antena 1.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexia-eram-primele-declaratii-despre-america-2286152.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava