Concert pascal
MOPAN Suceava

O nuntă festival, nunta anului! Așa și-a dorit-o Alin Oprea, așa a și fost! Solistul trupei Talisman s-a căsătorit religios, în weekend, cu frumoasa lui soție, Medana, potrivit click.ro. Nu mai puțin de zece perechi de nași, peste 500 de invitați de seamă, printre care cei mai importanți artiști ai scenei românești, și trei torturi spectaculoase, totul într-un decor de vis!

Click!: Medana și Alin, o nuntă fabuloasă! Care au fost momentele care v-au emoționant cel mai tare, pe fiecare în parte? A fost nunta pe care ați visat-o toată viața?

Medana: Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă.

El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu. M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze.

La noi au fost elemente fabuloase. Am început cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușe maidaneze, salvate de mine de la moarte, îmbrăcate fumos.

Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie și a venit să cânte din spital o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant. Am avut, de fapt, 10 perechi de nași și nu opt cum s-a anunțat inițial.

Un alt moment emoționat a fost valsul mirilor, melodia compusă special pentru mine de Alin, și care a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, fiind proiectat pe perete, cu un video proiector.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alin-oprea-si-medana-primul-interviu-dupa-nunta-2300812.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava