Concert pascal
MOPAN Suceava

Vreme de șase ani fanii lui Beyonce au așteptat ca solista să lanseze un album nou și iată că așteptarea va lua în curând sfârșit. Vedeta a postat o imagine extrem de sexy la finalul lunii iunie, iar fotografia a strâns aproape 4.5 milioane de aprecieri, însă nu putem distinge dacă internauții au apăsat inimioara de pe Instagram pentru muzica ei, sau pentru felul în care arată, scrie click.ro.

Conceptul gândit de Beyonce pentru noul său album, „Renaissance” (n.red. – renașterea, în română), o ilustrează pe vedetă pe un armăsar argintiu, iar ea s-a afișat în ipostaze cum rar ne-a fost dat să o vedem! Coafată ca Rapunzel, soția lui Jay-Z stă pe o șa ca de cristal și poartă un body bijuterie, care nu acoperă prea multe!

„Acest album mi-a permis să creez un loc să visez și să găsesc evadare într-o perioadă înfricoșătoare pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă și aventuroasă într-o perioadă în care prea puține se mișcau. Intenția mea a fost să creez un loc sigur, un loc fără judecată. Un loc în care să fii eliberat de perfecționism și gândire excesivă. Un loc în care să țipi, să te eliberezi, să simți libertatea. A fost o călătorie inițiatică frumoasă. Sper că veți găsi bucurie în muzică. Sper că veți fi inspirați să dați drumul la mișcare. Ha! Și să te simți la fel de unic, puternic și sexy precum ești”, a scris Beyonce pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii fierbinți, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/amazoana-beyonce-e-pe-cai-mari-la-propriu-s-a-1602831.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava