Concert pascal
MOPAN Suceava

Beyonce a strălucit în noaptea Oscarului și asta deoarece vedeta în vârstă de 40 de ani a purtat o bijuterii cu diamante în valoare de 9 milioane de dolari, notează click.ro.

Soția rapperului Jay-Z a purtat un set de bijuterii impresionante care a inclus cercei, brățări și inele de la brandul de lux Lorraine Schwartz, care este bijutierul preferat al vedetelor de la Hollywood, una dintre clientele fidele fiind chiar Kim Kardashian.

Beyonce a întors toate privirile la petrecerea de celebrare a Oscarurilor, ce a avut loc la Chateau Marmont din West Hollywood, unde a apărut într-o vestimentație de gală superbă pe care a asortat-o cu cercei cu diamante supradimensionați și un accesoriu surpriză, o poșetă în formă de minge de tenis, în valoare de 4.000 de dolari. În afară de cerceii cu diamante de 150 de carate, vedeta a mai purtat și inele de 50 de carate. Cu această apariție, Beyonce a demonstrat că este într-adevăr una dintre cele mai extraordinare apariții de pe covorul roșu, în ciuda criticilor de modă care nu au fost mereu de partea ei, mai scrie sursa citată.

Beyonce a postat imaginile cu superbele bijuterii pe contul ei de Instagram, cu mult după miezul nopții, după ce ea și Jay au petrecut cu vedete precum Kim Kardashian și Rihanna, la petrecerea anuală de celebrare a Oscarurilor de la Chateau Marmont din West Hollywood.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/beyonce-bijuterii-9-milioane-dolari-oscar-511607.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava