Concert pascal
MOPAN Suceava

Amy Winehouse încă poate să scoată muzică nouă, chiar și decedată. Potrivit lui Mitch Winehouse, tatăl regretatei cântărețe, o piesă care nu a fost lansată vreodată de fata lui a fost descoperită, informează showbizspy.com.

Mitch se afla în studio, înregistrând propriul album de caritate, când ”tipul de la butoane a găsit niște casete mai vechi și așa a auzit acest cântec minunat al lui Amy, cântec pe care nimeni nu l-a mai auzit înainte”, a spus tatăl artistei. Totuși, Mitch Winehouse nu a spus dacă melodia va fi lansată, mai scrie sursa citată.

După ani de luptă cu dependenţa de droguri, Amy Winehouse a murit în 2011, în apartamentul ei din Londra, la vârsta de 27 de ani. Fratele artistei, Alex Winehouse, a spus în luna iunie că nu dependența de droguri și alcool i-a ucis sora, ci bulimia.

El a declarat atunci, potrivit showbizspy.com: ”Oricum ar fi murit, în modul acesta, dar ceea ce a ucis-o cu adevărat a fost bulimia. Dacă nu ar fi avut probleme cu alimentația, ar fi fost mai puternică din punct de vedere psihic.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava