În ţara ei natală a jucat în peste 30 de producţii precum filmul “Hârtia va fi albastră” sau serialul “Pariu cu viaţa”, de la Pro TV. Ana Ularu devine însă un nume cunoscut şi la Hollywood. După ce a jucat în “Serena” alături de Bradley Cooper, acum are un rol într-un film cu Tom Hanks şi va apărea într-un serial, informează click.ro.

După ce în 2014 a jucat în “Serena” alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrance, Anei Ularu (31 de ani) i s-au deschis multe uşi la Hollywood. Are parte de nenumărate oferte, iar anul acesta a luat parte la mai multe proiecte importante. Primul dintre ele este “Inferno”, peliculă regizată de Ron Howard în care joacă alături de Tom Hanks şi Felicity Jones. S-ar părea că Hanks şi-a dorit-o foarte mult pe româncă în pelicula realizată după cartea lui Dan Brown. Până la urmă, Felicity Jones, mult mai cunoscută, a promit rolul doctorului Simenna Brooks, în care Hanks o vedea pe Ana. Românca are un rol secundar, dar important în film, Vayentha, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ana-ularu-e-pe-val-la-hollywood-joaca-doua-super-productii

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava