• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Filmul românesc poate renaşte anul viitor datorită celor aproximativ 5 milioane de euro care vor ajunge în Fondul Cinematografic până la 31 mai 2017 ca şi contribuţie bugetară colectată din zona industriei de jocuri de noroc, informează click.ro.

Prin urmare, cinematografia românească va beneficia de o mult mai consistentă finanţare începând cu 2017. A fost probabil şi motivul pentru care Comisia de cultură a Senatului a susţinut marţi audierea Ministrului Culturii, Corina Şuteu, pe marginea iniţierii unui proiect de Ordonanţă de Urgenţă în care se susţine direcţionarea către Fondul Cinematografic a unui procent din incasarile realizate de furnizorii de internet, practic o taxa pe internet, dar şi a 4% din profitul realizat de operatorii de jocuri de noroc. S-ar genera astfel o suprataxare considerată neavenită de către senatorii din Comisia de Cultură şi, mai mult, cu efecte negative asupra sectoarelor economice vizate, mai notează sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cinematografia-romaneasca-salvata-de-jocurile-de-noroc

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava