Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmul românesc poate renaşte anul viitor datorită celor aproximativ 5 milioane de euro care vor ajunge în Fondul Cinematografic până la 31 mai 2017 ca şi contribuţie bugetară colectată din zona industriei de jocuri de noroc, informează click.ro.

Prin urmare, cinematografia românească va beneficia de o mult mai consistentă finanţare începând cu 2017. A fost probabil şi motivul pentru care Comisia de cultură a Senatului a susţinut marţi audierea Ministrului Culturii, Corina Şuteu, pe marginea iniţierii unui proiect de Ordonanţă de Urgenţă în care se susţine direcţionarea către Fondul Cinematografic a unui procent din incasarile realizate de furnizorii de internet, practic o taxa pe internet, dar şi a 4% din profitul realizat de operatorii de jocuri de noroc. S-ar genera astfel o suprataxare considerată neavenită de către senatorii din Comisia de Cultură şi, mai mult, cu efecte negative asupra sectoarelor economice vizate, mai notează sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cinematografia-romaneasca-salvata-de-jocurile-de-noroc

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava