Concert pascal
MOPAN Suceava

Laurențiu Reghecampf va fi tată pentru a patra oară! Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, chiar de ziua antrenorului. Click! are reacția și mesajul Anamariei Prodan pentru fostul soț, în exclusivitate!

Laurențiu Reghecampf va deveni, din nou, tătic! Corina Caciuc a dat vestea că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, pe 19 septembrie, chiar de ziua antrenorului, care a împlinit 48 de ani. Corina a postat, pe Instagram, o imagine cu un tort, ce purta un mesaj care  anunța o posibilă sarcină. Mesajul „1+1=4”, sugerează că ar urma ca micuțul Liam să mai aibă un frățior sau o surioară.

Tânăra a mai postat și hashtag-ul „bigbrother”, din care reiese că familia mai așteaptă un bebeluș.

Contactată de Click!, Anamaria Prodan i-a transmis, în exclusivitate, un mesaj lui Reghe, care se pregătește să devină, din nou, tătic. „Îi urăm mult noroc. Să fie fericit și sănătos, să poată să-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el și ne rugăm la Dumnezeu pentru el mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-prima-reactie-dupa-ce-corina-2301355.html

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Corina Caciuc a anunțat că e însărcinată din nou. Ce îi transmite lui Reghe, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava