Concert pascal
MOPAN Suceava

Kamara (45 ani) și Corina Caciuc (29 ani) au fost iubiți. Asta e știrea momentului, mai ales că tânăra este însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Click! a aflat că atât antrenorul Universității Craiova, cât și Anamaria Prodan l-au contactat pe artist. Ambii au avut cerințe de neînțeles pentru cântăreț.

Imediat după ce în presă au apărut imaginile, dar și filmulețul controversat de pe site-ul strictsecret.ro, în care Corina Caciuc apare sărutându-se cu Kamara, Click! a aflat că atât Anamaria Prodan, cât și Reghe au luat de urgență legătura cu artistul. Cel mai nervos dintre toți a fost antrenorul Universității Craiova, care ar fi cerut explicații pentru apariția dovezilor în presă.

„Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist”, au declarat surse apropiate anturajului celor doi, pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-pentru-care-kamara-mentine-tacerea-despre-corina-caciuc-ce-i-au-cerut

Motivul pentru care Kamara menține tăcerea despre Corina Caciuc! Ce i-au cerut, în secret, Reghe și Anamaria Prodan artistului, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava