• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost naşi sâmbătă, 16 mai. Cei doi au botezat o fetiţă, pe Kira, la Londra. Impresara şi antrenorul au plecat de vineri în capitala Marii Britanii pentru a participa la petrecerea organizată de părinţii micuţei, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au mers în acest weekend la Londra, unde au fost naşii unei fetiţe de două luni, Kira.

Impresara a fost foarte elegantă, într-o cămaşă albă din mătase şi o fustă lungă, multicoloră. Reghe a ales o ţinută simplă, un costum negru şi o cămaşă albă, fără cravată, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf-au-fost-nasi-au-botezat-o-fetita-la-londra

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava