Concert pascal
MOPAN Suceava

Frumusețea Ancăi Lungu i-a cucerit pe români cu mult timp în urmă. Iar acum ochii știristei strălucesc și mai mult în așteptarea primei sale fetițe. Perioada aceasta reprezintă pentru Anca o etapă unică și specială, iar maternitatea pentru ea înseamnă încununarea frumuseții.

Această concluzie a apărut atunci când prezentatoarea a fost provocată să povestească care este ritualul ei de pregătire pentru un eveniment cu covor roșu. Anca a povestit că alege mereu să fie naturală și că rochiile ideale sunt cele feminine și simple, astfel că nu ezită să aleagă rochiile designerul român Ellida Toma, tocmai pentru că respectă aceste criterii.

Feminitatea îmi sună foarte suav. Admir femeile care aleg să fie feminine și naturale prin tot ceea ce fac, prin stilul vestimentar, make up, comportament. Feminitate înseamnă și maternitate. Eu cred că o femeie este completă atunci când este mama și atunci se definitivează ca femeie. Eu sunt atât de aproape de acel moment și simt foarte multe tranformări și o bucurie imensă”, a declarat Anca Lungu.

Prezentatoarea este o prezență remarcabilă pe covorul roșu și mărturisește că un alt secret este acela de a nu exagera cu pregătirile. De aceea face o echipă frumoasă cu creatoarea Ellida Toma. Rochiile propuse de aceasta creează exact atmosfera necesară unui eveniment special.

Designerul Ellida Toma a lansat pe 04 septembrie 2013, la Hotel J.W. Marriott, în cadrul unui concept inedit de show, colecția „Cinema”. Un show care a vorbit în egală măsură despre feminitate și masculinitate, despre senzualitate și putere, transpuse într-un joc al formelor și structurilor rigide în alternanță cu cele fluide. Creațíile Ellidei Toma pot fi achiziționate de pe magazinul online www.ellidatoma.com.

Ellida Toma a creat două linii distincte: ELLIDATOMA COLLECTION – rochii și piese create pentru evenimente speciale RedCarpet, și ELLIDATOMA WOMENSWEAR – linia accesibilă, tema ținutelor fiind variată și incluzând rochii de zi, de seară, negre, care nu se demodează niciodată, veste, jachete, tricouri. Shopul on-line cuprinde și secțiunea BRIDAL– o mini colecție destinată mireselor, care va fi lansată în curând.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava