MOPAN Suceava

Fundaţia Orange România şi Samsung România anunţă lansarea proiectului Happy Faces, prin intermediul căruia, până la 40 de tablete Samsung Galaxy Tab 3 vor fi donate Organizaţiei Salvaţi Copiii România, pentru a susţine educaţia copiilor cu deficienţe de auz. Campania face parte dintr-un proiect global, care se va desfăşura simultan în România, Belgia, Polonia şi Luxemburg.

În perioada 01-28 februarie, oricine poate susţine proiectul, cu un simplu zâmbet. Vizitatorii magazinelor Orange sunt invitaţi să descopere Samsung Galaxy Note 3 şi Galaxy Gear şi să îşi surprindă zâmbetul într-o fotografie pe care să o încarce apoi pe mini-site-ul www.aworldofhappyfaces.com. Fotografiile realizate cu ajutorul celor două dispozitive vor fi localizate geografic în mod automat şi afişate pe o hartă interactivă, în dreptul oraşului în care au fost realizate.

În cadrul proiectului, Samsung România şi Fundaţia Orange România vor dona Organizaţiei Salvaţi Copiii un număr minim de 10 tablete Samsung Galaxy Tab 3, cu posibilitatea ca acesta să crească până la 40, în cazul în care numărul fotografiilor încărcate din România depăşeşte 9000.

„Campania reprezintă o nouă etapă în cadrul proiectului E-Sign, dezvoltat împreună cu Organizaţia Salvaţi Copiii. Astfel, după un prim pas ce a vizat educaţia copiilor cu deficienţe de auz în privinţa siguranţei online, le vom facilita accesul la educaţie prin oferirea tabletelor Samsung, cu ajutorul cărora vor putea studia mai uşor”, a declarat Amalia Fodor, director executiv al Fundaţiei Orange.

Programul se desfăşoară în magazinele Orange participante din ţară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava