Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Anca Serea a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: mai face sau nu și cel de-al șaptelea copil? Adi Sână, soțul ei, ar mai vrea, însă Anca spune ba! Și asta pentru că prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV se confruntă cu o anemie severă, în urma căreia a ajuns în mai multe rânduri direct pe patul de spital. Chiar și așa, Anca și Adi își mai doresc o fetiță, potrivit click.ro.

La 41 de ani, Anca Serea se mândrește cu o familie numeroasă. A fost numită mama eroină, după ce a dat naștere și celui de-al șaselea copil! Are patru copii cu partenerul actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah.

David și Sarah, sunt copiii Ancăi din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010. Acum se pune problema dacă Anca va mai aduce pe lume și cel de-al șaptelea moștenitor. Anca Serea, prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV, s-a confruntat în ultimul an cu o anemie severă. Serea a avut în repetate rânduri stări de leșin, în urma cărora a fost transportată la spital și pusă pe tratament cu perfuzii. Tocmai de aceea, în următoarea perioadă cel puțin, Anca Serea a pus frână și nu mai dorește să rămână însărcinată, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anca-serea-despre-al-saptelea-copil-mai-vreau-408874.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava